Пакет понуди

Имуно Пакет

2.980 ден. / 1.990 ден.

Пакет 2+1

Гастро Комплекс 2+1

За само 2.980 ден. / 2.380 ден.

Пакет 2+1

Snail Complex 2+1

За само 1.990 ден.

Пакет 2+1

Спирулина
Реиши
Куркума

За само 990 ден.

Пакет 2+1

Супер Антиоксидант со Црно Гоџи 2+1

За само 2.980 ден. / 1.990 ден.

Пакет 2+1

Екстракт од Дива Боровинка 2+1

За само 1.990 ден.

Бесплатна
достава

Нарачајте веднаш од комфорот на Вашиот дом.

Дезинфицирани
прозиводи

Гарантирана сигурност на Вашето здравје.

Секогаш тука
за Вас

24 часовна поддршка за Вашите нарачки и прашања.

Snail Complex

Крај на болката во зглобовите!

Ги смирува болките

Ги елиминира болките во зглобовите.


Антивоспалително дејство

Ги смирува воспаленијата и отокот.


Ја подобрува функцијата на зглобовите

Го подобрува подмачкувањето и функцијата на зглобовите.


Природно аналгетско дејство

100% природно аналгетско дејство, без кортикостероиди.

Натура препорачани пакети

Натура производи

Искуства на корисници

Многу нешта не се купуваат, една од нив е довербата, а довербата се стекнува со резултати. Јас премногу сум задоволна од вашите производи, од вашата екипа, посебно од вашиот продажен менаџер Валентина и од вашиот нутриционист Дрвошански и на двајцата едно големо благодарам. Слободно можам да кажам благодарение на нив сеуште сум добра и многу верувам дека ќе бидам уште подобра.

Шефије Селмани

Задоволен корисник

Со стареењето имам многу проблеми здравстени, оваа компанија успеа да ми ги детектира сите проблеми и да ми помогне да ми поминат сите болки кои ги имав.
Презадоволна сум и потпрана сум на нив и им го доверив моето . навистина го ценам тоа што се грижат цело време и ми се јавуааат да ме прашаат и како ми делува производот и дали дополнително можат да направат нешто за мене.
Топло ги препорачувам на сите кои имаат здравствен проблем да се јават.

Станка Куц

Задоволен корисник

Јас, Зора Миленкоска, пензионерка од свои 66 години сум среќна и горда што денес сум добра, здрава и жива. Потенцирав за мојата гордост затоа што пред еден извесен период бев многу болна. Одев на испитувања, снимања и разни прегледи, ама за жал никој ништо не ми се нафати да ме лечи а не пак да ме излечи. Слушнав за производите на Натура Терапи и одма решив да се јавам и да почнам да ги употребувам. Како прво, за моја среќа го добив нутриционистот Сашко Дрвошански кој со многу убаво, стручно и компетентно ми ги објасни сите препарати, кои се направени на природна база. Јас ги добив потребните препарати и еве за кратко време од околу 6 месеци сум многу подобра, дури можам да се пофалам дека сум здрава, среќна витална и благодарна на целиот тим кој работи со нас клиентите. Навистина, ве уверувам сите оние кои имаат разни болести и имаат потреба да се лечат со многу медикаменти нека се потрудат да ги дознаат овие производи и оваа фирма. Јас сум многу благодарна заедно со мојот сопруг за ова вистинско лекување и помагање, за нашите болести, души и срца. Ви благодарам! И би сакала секогаш да бидам во контакт за совет и разговор со вас.

Зора Миленкоска

Задоволен корисник