Пакет понуди

ЕЛДЕРБЕРИЛ Имун сируп (2+1) ГРАТИС

За само 1.490 ден.

Пакет понуди

Алое Вера со екстракт од Аронија (2+1) ГРАТИС + Гастро Комплекс

За само 1.990 ден.

Пакет понуди

Снаил Комплекс (2+1) ГРАТИС + Алое Вера 500мл

За само 1.990 ден.

Пакет понуди

Течен Куркумин (2+1) ГРАТИС + Спирулина

За само 1.990 ден.

Пакет понуди

Течен Колаген (2+1) ГРАТИС + Глукоманан

За само 2.490 ден.

Пакет понуди

Екстракт од Нони (2+1) ГРАТИС + Реиши екстракт

За само 1.990 ден.

Пакет понуди

Златна МАСКА (24 Каратна со Колаген) (3+2) ПАКЕТ

За само 990 ден.

Пакет понуди

Екстракт од НОНИ (500ml) (2+1) ГРАТИС

За само 1.990 ден.

Пакет понуди

Гастро комплекс (250ml) (2+1) ГРАТИС

За само 1.990 ден.

Бесплатна
достава

Нарачајте веднаш од комфорот на Вашиот дом.

Дезинфицирани
прозиводи

Гарантирана сигурност на Вашето здравје.

Секогаш тука
за Вас

24 часовна поддршка за Вашите нарачки и прашања.

Течен КУРКУМИН (500ml)

ЗАПРЕТЕ ГИ БОЛКИТЕ И ВОСПАЛЕНИЈАТА ВЕДНАШ!

Најмоќниот природен анти-инфламатор

10пати посилно, клинички докажано дејство


Без кортикостероиди

100% природно аналгетско дејство


Уникатна иновативна течна формула

за подобрена апсорпција и 10пати посилно дејство


Над 99,5% биоактивни куркуминоиди

збогатен со екстракт од рузмарин и биберин

Натура препорачани пакети

Натура производи

Искуства на корисници

Многу нешта не се купуваат, една од нив е довербата, а довербата се стекнува со резултати. Јас премногу сум задоволна од вашите производи, од вашата екипа, посебно од вашиот продажен менаџер Валентина и од вашиот нутриционист Дрвошански и на двајцата едно големо благодарам. Слободно можам да кажам благодарение на нив сеуште сум добра и многу верувам дека ќе бидам уште подобра.

Шефије Селмани

Задоволен корисник

Со стареењето имам многу проблеми здравстени, оваа компанија успеа да ми ги детектира сите проблеми и да ми помогне да ми поминат сите болки кои ги имав.
Презадоволна сум и потпрана сум на нив и им го доверив моето . навистина го ценам тоа што се грижат цело време и ми се јавуааат да ме прашаат и како ми делува производот и дали дополнително можат да направат нешто за мене.
Топло ги препорачувам на сите кои имаат здравствен проблем да се јават.

Станка Куц

Задоволен корисник

Јас, Зора Миленкоска, пензионерка од свои 66 години сум среќна и горда што денес сум добра, здрава и жива. Потенцирав за мојата гордост затоа што пред еден извесен период бев многу болна. Одев на испитувања, снимања и разни прегледи, ама за жал никој ништо не ми се нафати да ме лечи а не пак да ме излечи. Слушнав за производите на Натура Терапи и одма решив да се јавам и да почнам да ги употребувам. Како прво, за моја среќа го добив нутриционистот Сашко Дрвошански кој со многу убаво, стручно и компетентно ми ги објасни сите препарати, кои се направени на природна база. Јас ги добив потребните препарати и еве за кратко време од околу 6 месеци сум многу подобра, дури можам да се пофалам дека сум здрава, среќна витална и благодарна на целиот тим кој работи со нас клиентите. Навистина, ве уверувам сите оние кои имаат разни болести и имаат потреба да се лечат со многу медикаменти нека се потрудат да ги дознаат овие производи и оваа фирма. Јас сум многу благодарна заедно со мојот сопруг за ова вистинско лекување и помагање, за нашите болести, души и срца. Ви благодарам! И би сакала секогаш да бидам во контакт за совет и разговор со вас.

Зора Миленкоска

Задоволен корисник