Мени
Your Cart

ADASTRA - 1

ADASTRA
COLLAGEN PEPTIDES is a nutritional supplement in powder with collagen peptides and vitamin C, and intended to maintain the health of the skin, joints, muscles and bones. It contains collagen from the Peptan brand, which is the highest quality collagen in the world, which is ready for absorption (it ..
1,990.00Ден
Tax free:1,990.00Ден
COLLAGEN PEPTIDES e додаток на исхраната во прав со колагенски пептиди и витамин Ц, и наменет за одржување на здравјето на кожата, зглобовите, мускулите и коските. Го содржи колагенот од брендот Пептан, кој е најквалитет колаген во светот, кој е спремен за апс..
1,290.00Ден
Tax free:1,290.00Ден
Dr. SLIM (1+1) - диететски производ наменет за намалување на тежината и чистење на телото
-25 %
ДР СЛИМ е диететски производ во прашкаста форма наменет за подготовка на диететски напиток со вкус на чоколадо, богат со растителни влакна и екстракти кои овозможуваат полесно регулирање, намалување на тежината и чистење на телото. Вистинско чоколадно уживање со само 20 калории.Употребата на ра..
1,490.00Ден 1,980.00Ден
Tax free:1,490.00Ден
Dr. SLIM (2+1) - диететски производ наменет за намалување на тежината и чистење на телото
-33 %
ДР СЛИМ е диететски производ во прашкаста форма наменет за подготовка на диететски напиток со вкус на чоколадо, богат со растителни влакна и екстракти кои овозможуваат полесно регулирање, намалување на тежината и чистење на телото. Вистинско чоколадно уживање со само 20 калории.Употребата на ра..
1,990.00Ден 2,970.00Ден
Tax free:1,990.00Ден
ДР СЛИМ е диететски производ во прашкаста форма наменет за подготовка на диететски напиток со вкус на чоколадо, богат со растителни влакна и екстракти кои овозможуваат полесно регулирање, намалување на тежината и чистење на телото. Вистинскo чоколадно уживање со само 20 калории.Употребата на ра..
990.00Ден
Tax free:990.00Ден
FEM 7 is a nutritional supplement intended for the female population to regulate hormonal imbalances, soothe complaints that occur as a result of disturbed hormonal production and balance, improve women's fertility, and reduce the level of stress in women. The preparation is intended for all women w..
990.00Ден
Tax free:990.00Ден
100% WHEY PROTEIN е диететски производ од висококвалитетни протеини од сурутка наменет за поддршка  на растот, закрепнување и одржување на мускулите. Го снабдува вашето тело со висококвалитетни протеини за да го поддржи закрепнувањето после тренинг и растот на мускулите. Можете да го земет..
1,990.00Ден
Tax free:1,990.00Ден
100% WHEY PROTEIN е диететски производ од висококвалитетни протеини од сурутка наменет за поддршка  на растот, закрепнување и одржување на мускулите. Го снабдува вашето тело со висококвалитетни протеини за да го поддржи закрепнувањето после тренинг и растот на мускулите. Можете да го земет..
1,990.00Ден
Tax free:1,990.00Ден
2x Diet Shake -  заменски оброк за регулирање на тежината
-33 %
DIET SHAKE е диететски производ, наменет за подобро регулирање и одржување на тежината. Содржи многу малку калории, а богат е со протеин и растителни влакна. Збогатен е со есенцијални микронутриенти (минерали и витамини). Одлично решение за лесно и здраво слабеење.Обезбедува долготрајна си..
1,990.00Ден 2,980.00Ден
Tax free:1,990.00Ден
100% WHEY Protein, 1500g (2+1) - with chocolate flavor
-33 %
100% WHEY PROTEIN is a dietary product of high-quality whey proteins intended to support muscle growth, recovery and maintenance. It supplies your body with high-quality protein to support post-workout recovery and muscle growth. You can also take it as an energetic breakfast on the go. Contains hig..
3,980.00Ден 5,970.00Ден
Tax free:3,980.00Ден
100% WHEY Protein, 1500g (2+1) - with vanilla flavor
-33 %
100% WHEY PROTEIN is a dietary product of high-quality whey proteins intended to support muscle growth, recovery and maintenance. It supplies your body with high-quality protein to support post-workout recovery and muscle growth. You can also take it as an energetic breakfast on the go. Contains hig..
3,980.00Ден 5,970.00Ден
Tax free:3,980.00Ден
BCAA e   powdered nutritional supplement with strawberry flavor, with three essential amino acids (leucine isoleucine and valine) that contribute to the growth , performance and recovery of muscles after exercise. It contains an optimal ratio of amino acids with a branched chain ( leucine, isoleucin..
590.00Ден
Tax free:590.00Ден
Showing 1 to 12 of 38 (4 Pages)
Notification...