Мени
Your Cart

ELIXY - 1

ELIXY
2x ELIXY Hyaluronic Acid&Aloe vera Face serum + 2x Hyaluronic&Aloe vera Face cream + 2 подарокa по избор
-50 %
ELIXY Hyaluornic Acid & Aloe Vera серумот за лице претставува уникатна комбинација на Хијалуронска киселина и Алое Вера и е наменет за темелна хидратација, омекнување, пополнување и подмладувањена кожата, како и заштита од иритации и воспаленија.ELIXY Hyaluronic&Aloe vera Face cream 35+ е крема која..
1,990.00Ден 3,960.00Ден
Tax free:1,990.00Ден
2x ELIXY Hyaluronic Acid&Aloe vera Face serum + ELIXY Hyaluronic&Aloe vera Face cream + подарок по избор
-50 %
ELIXY Hyaluornic Acid & Aloe Vera серумот за лице претставува уникатна комбинација на Хијалуронска киселина и Алое Вера и е наменет за темелна хидратација, омекнување, пополнување и подмладувањена кожата, како и заштита од иритации и воспаленија.ELIXY Hyaluronic&Aloe vera Face cream 35+ е крема кој..
1,490.00Ден 2,970.00Ден
Tax free:1,490.00Ден
2x Snail Repair Serum + 2x Hyaluronic Acid&Aloe vera Face serum + 2 подарокa по избор
-50 %
ELIXY Snail Repair face serum е серум за лице со 20% ексракт од слуз од полжав е наменет за спречување на појавата и намалување на брчките на кожата, хидратација и заштита.ELIXY Hyaluornic Acid & Aloe Vera серумот за лице претставува уникатна комбинација на Хијалуронска киселина и Алое Вера и е наме..
1,990.00Ден 3,960.00Ден
Tax free:1,990.00Ден
3 x  Snail Repair Serum + подарок по избор
-50 %
ELIXY Snail Repair face serum е серум за лице со 20% ексракт од слуз од полжав е наменет за спречување на појавата и намалување на брчките на кожата, хидратација и заштита...
1,490.00Ден 2,970.00Ден
Tax free:1,490.00Ден
3x ELIXY Hyaluronic Acid&Aloe vera Face serum +  подарок по избор
-100 %
ELIXY Hyaluornic Acid & Aloe Vera серумот за лице претставува уникатна комбинација на Хијалуронска киселина и Алое Вера и е наменет за темелна хидратација, омекнување, пополнување и подмладувањена кожата, како и заштита од иритации и воспаленија...
1,490.00Ден 0.00Ден
Tax free:1,490.00Ден
ELIXY Snail Repair Serum + Snail Repair Dnevna Krema + Snail Repair Nokna Krema + подарок по избор
-50 %
ELIXY Snail Repair face serum е серум за лице со 20% ексракт од слуз од полжав е наменет за спречување на појавата и намалување на брчките на кожата, хидратација и заштита.ELIXY Snail Repair face cream (day cream) е дневна крема за лице со 10 % екстракт од слуз од полжав наменета за намалување на бр..
1,490.00Ден 2,970.00Ден
Tax free:1,490.00Ден
Snail Repair Serum + Snail Repair Dnevna Krema + Snail Repair Nokna Krema +  Snail Repair Krema za okolu oci + 2 подарокa по избор
-50 %
ELIXY Snail Repair face serum е серум за лице со 20% ексракт од слуз од полжав е наменет за спречување на појавата и намалување на брчките на кожата, хидратација и заштита.ELIXY Snail Repair face cream (day cream) е дневна крема за лице со 10 % екстракт од слуз од полжав наменета за намалување на бр..
1,990.00Ден 3,960.00Ден
Tax free:1,990.00Ден
ELIXY Hyaluronic&Aloe vera Face cream 35+ - skin care cream
-50 %
ELIXY Hyaluronic&Aloe vera Face cream 35+ is a cream that soothes and hydrates the skin due to the presence of aloe vera and hyaluronic acid. It is suitable for all skin types, even for skin that is sensitive and inflamed. The cream replenishes the skin with moisture, soothes it, prevents and reliev..
495.00Ден 990.00Ден
Tax free:495.00Ден
Showing 1 to 12 of 25 (3 Pages)
Notification...