Мени
Your Cart

COLLAGEN PEPTIDES со вкус на малина - додаток на исхраната во прав со колагенски пептиди и витамин Ц, наменет за одржување на здравјето на кожата, зглобовите, мускулите и коските.

COLLAGEN PEPTIDES со вкус на малина - додаток на исхраната во прав со колагенски пептиди и витамин Ц, наменет за одржување на здравјето на кожата, зглобовите, мускулите и коските.
COLLAGEN PEPTIDES со вкус на малина - додаток на исхраната во прав со колагенски пептиди и витамин Ц, наменет за одржување на здравјето на кожата, зглобовите, мускулите и коските.
1,290.00Ден
Ex Tax: 1,290.00Ден
  • Stock: In Stock
  • Model: COLLAGEN PEPTIDES со вкус на малина

COLLAGEN PEPTIDES e додаток на исхраната во прав со колагенски пептиди и витамин Ц, и наменет за одржување на здравјето на кожата, зглобовите, мускулите и коските. Го содржи колагенот од брендот Пептан, кој е најквалитет колаген во светот, кој е спремен за апсорпција (значи направен како пептиди бидејки така се осигурува апсорпцијата) и кој има сопствени клинички студии кои ја докажуваат неговата ефикасност во телото на човекот!

Начин на примена: Измешајте 10 гр од правот во 250 мл течност (вода или млеко) еднаш на ден.

Состав: Говедски колаген тип 1

Состав (активни состојки)

                 Во (10 гр)

Kолагенски пептиди тип 1 Peptan ®

    8,93 гр                      

Витамин Ц 

 486 мг                       

Notification...