Natura Therapy

NATURA THERAPY е водечка компанија на пазарот која се занимава со развој, производство и продажба на висококвалитетни, иновативни природни додатоци на исхраната наменети за подобрување и одржување на здравјето на човекот. Силно придонесуваме во развивање на колективната свест и информираност на граѓаните за значењето и потребата од промени во животниот стил и употребата на природни додатоци на исхраната, со цел обезбедување на максимален животен потенцијал за секој поединец.

Компанијата завзема лидерска позиција на домашниот пазар во развојот и понуда на широка палета нови, иновативни додатоци на исхраната, кои ги следат актуелните светски пазарни трендови, современите научни сознанија и здравствените потреби и предизвици на нашите граѓани и луѓето во целина.

Нашата пракса вклучува редовно анализирање на пазарот и потрошувачите, следење и примена на најновите научни откритија во сегментот на медицина на животен стил, нутриционизмот, фитотерапијата и функционалната храна, набавка на специфични суровини со исклучителен квалитет од реномирани добавувачи од земјата и светот, со цел развој на софистицирани формули за производство на додатоци на исхраната кои докажано помагаат во превенцијата и третманот на широк спектар заболувања, односно одржување и подобрување на здравјето на потрошувачите.

Создадовме модерен производен погон, со современа опрема за производство на иновативни додатоци на исхраната во форма на уникатни екстракти, капсули, таблети и функционални напитоци, додека развиените производи се под постојана контрола од страна на релевантните национални институции за стандардизација, безбедност и квалитет.

NATURA THERAPY обединува тим на експерти со повеќегодишно професионално искуство и релевантно образование во технологијата и производството, медицината и нутриционизмот, со докажани менаџери во областа на управувањето, маркетингот и односите со јавноста, здружени и силно посветени на мисијата на компанијата.

Нашиот тим

Сашко Дрвошански

- Магистерски студии по нутриционизам во земјата и повеќе годишна едукација од странски образовни институции,
- Контунирано следење на актуелни научни сознанија во делот на медицината, нутриционизмот, истражување на пазарот и понудата на додатоци на исхрана во светот,
- Креатор на програми за едукација во сегментот на нутриционизмот, темелен, аналитичен со високо развиени комуникациски вештини со повеќегодишно искутво во односи со јавноста и маркетинг.

Сашко Дрвошански

Нутриционист – Главен Менаџер за грижа за корисници, едукација и развој на производи

Марјана Филипов

- Посветен менаџер со високоразвиени комуникациски вештини и способност за управување со човечки ресурси,
- Аналитична, организирана и ефикасна во евалуација, планирање, организација и супервизија на продажбите.

Марјана Филипов

Менаџер на Call Center, продажба и грижа за корисници

Христина Анѓелкоска

- Докажан менаџер за продажба и раководење со човечки ресурси со повеќегодишно искуство во работа во реномирани интернационални компании,
- Продуктивна, амбициозна и посветена на остварување цели и таргети,
- Тимски играч со силно развиени комуникациски вештини.

Христина Анѓелкоска

Менаџер за продажба и работа со надворешни соработници

Миодраг Иваноски

- Докажано стручен соработник за презентација на лекови и додатоци на исхраната во реномирани интернационални компании и брендови;
- Динамичен, продуктивен со развиени комуникациски вештини и способност за реализација на цели и таргети.

Миодраг Иваноски

Менаџер за комерцијално работење со аптеки и здравствени установи

Даниел Коневски

- Магистер по меѓународна економија
- Искусен менаџер со повеќегодишно меѓународно искуство во водење на маркетинг и операции во продажни центри и медицински/коеметички установи,
- Организиран и проактивен лидер со високо развиени вештини за комуникација, услуга и грижа за корисници.

Даниел Коневски

Менаџер на ланец на Natura Therapy центри за продажба и советување

Искуства на корисници

Многу нешта не се купуваат, една од нив е довербата, а довербата се стекнува со резултати. Јас премногу сум задоволна од вашите производи, од вашата екипа, посебно од вашиот продажен менаџер Валентина и од вашиот нутриционист Дрвошански и на двајцата едно големо благодарам. Слободно можам да кажам благодарение на нив сеуште сум добра и многу верувам дека ќе бидам уште подобра.

Шефије Селмани

Задоволен корисник

Со стареењето имам многу проблеми здравстени, оваа компанија успеа да ми ги детектира сите проблеми и да ми помогне да ми поминат сите болки кои ги имав.
Презадоволна сум и потпрана сум на нив и им го доверив моето . навистина го ценам тоа што се грижат цело време и ми се јавуааат да ме прашаат и како ми делува производот и дали дополнително можат да направат нешто за мене.
Топло ги препорачувам на сите кои имаат здравствен проблем да се јават.

Станка Куц

Задоволен корисник

Јас зедов и втора пратка од 3 литри Алое Вера гел, првата пратка беше со ресвератрол, бев задоволна па затоа зедов и втора пратка. Втората пратка е Алое Вера гел со аронија и оваа комбинација ми се допадна и го пијам гелот редовно.

Маре Настева

Задоволен корисник

Јас, Зора Миленкоска, пензионерка од свои 66 години сум среќна и горда што денес сум добра, здрава и жива. Потенцирав за мојата гордост затоа што пред еден извесен период бев многу болна. Одев на испитувања, снимања и разни прегледи, ама за жал никој ништо не ми се нафати да ме лечи а не пак да ме излечи. Слушнав за производите на Натура Терапи и одма решив да се јавам и да почнам да ги употребувам. Како прво, за моја среќа го добив нутриционистот Сашко Дрвошански кој со многу убаво, стручно и компетентно ми ги објасни сите препарати, кои се направени на природна база. Јас ги добив потребните препарати и еве за кратко време од околу 6 месеци сум многу подобра, дури можам да се пофалам дека сум здрава, среќна витална и благодарна на целиот тим кој работи со нас клиентите. Навистина, ве уверувам сите оние кои имаат разни болести и имаат потреба да се лечат со многу медикаменти нека се потрудат да ги дознаат овие производи и оваа фирма. Јас сум многу благодарна заедно со мојот сопруг за ова вистинско лекување и помагање, за нашите болести, души и срца. Ви благодарам! И би сакала секогаш да бидам во контакт за совет и разговор со вас.

Зора Миленкоска

Задоволен корисник

Скоро половина година ги користам производите на Натура Терапи за подобрување на мојата здравствена состојба. Благодарение на гелот од Алое Вера сега се чувствувам многу подобро, со посилен имунитет и имам повеќе енергија, додека универзалниот мелем многу ми помогна за надминување на проблемите со кожата. Искрено сум благодарна и топло ги препорачувам производите на Натура Терапи.

Борка Митревска

Задоволен корисник

Имав проблеми со ослабнат имунитет поради што решив да ги набавам производите од Натура Терапи. После неколку месеци употреба на гелот од Алое Вера и Реиши Имуно Протект препаратите јас сум презадоволна, чувствувам дека сум поотпорна, а имунитетот и целокупното здравје ми се подобри. Ќе продолжам да ги користам и понатаму да го одржувам моето здравје на природен начин.

Лила Мамудовска

Задоволен корисник

Стручни соработници

Прим. Др. Снежана Спировска

Специјалист Микробиолог

Др. Анкица Станојковска

Специјалист по семејна медицина

Др. Зоран Михајловски

Специјалист по интерна медицина

ПОБАРАЈ СТРУЧЕН СОВЕТ и МИСЛЕЊЕ ЗА ВАШЕТО ЗДРАВЈЕ

Внесете име!