Златна МАСКА (24 Каратна со Колаген) е додадено во вашата кошничка

Златна МАСКА (24 Каратна со Колаген)

Пакување: Единечно пакување за еднократна употреба

Начин на употреба: Се препорачува употреба еднаш во неделата (на чисто и суво лице).

Слични понуди