Универзален Мелем (100ml) е додадено во вашата кошничка

Универзален Мелем (100ml)

Пакување: 100мл пластично пакување.

Дозирање и начин на употреба: се нанесува мала количина од мелемот на кожата, неколку пати во текот на денот, зависно од потребата.

990 ден.

790 ден.

Слични понуди