СПИРУЛИНА екстракт (120 таблети) е додадено во вашата кошничка

СПИРУЛИНА екстракт (120 таблети)

Пакување: 120 таблети (400mg спирулина во прав), пластично пакување.

Дозирање и начин на употреба: 3 до 6 таблети на ден, (земени 2 до 3 пати) задолжително со оброк;

Слични понуди