Снаил Комплекс (30 капсули) е додадено во вашата кошничка

Снаил Комплекс (30 капсули)

Пакување: 30 капсули, пластично пакување.

Дозирање и начин на употреба: се зема 1 капсула на ден, најдобро наутро пред оброк.

Слични понуди