СЛИМ Комплекс (250ml) е додадено во вашата кошничка

СЛИМ Комплекс (250ml)

Пакување: 250мл, стаклено шише.

Дозирање и начин на употреба: се зема по една лажица (5мл) 2 до 3 пати на ден, половина час по оброк! Дозволено за деца над 15 год.

Промотивен материјал за производот

Погледнете видео

Слични понуди