Реиши имуно протект (330g) е додадено во вашата кошничка

Реиши имуно протект (330g)

Пакување: 330гр стаклена тегла.

Дозирање и начин на употреба: Една кафена лажичка (околу 10гр) се зема еднаш до два пати на ден по оброк.

Промотивен материјал за производот

Погледнете видео

Слични понуди