ПУЛМО комлекс (30 капсули) е додадено во вашата кошничка

ПУЛМО комлекс (30 капсули)

Пакување: 30 капсули, пластично пакување.

Дозирање и начин на употреба: се зема по 1 до 2 капсули, еднаш до два пати во денот со вода по оброк.

Слични понуди