КУРКУМИН екстракт (30 капсули) е додадено во вашата кошничка

КУРКУМИН екстракт (30 капсули)

Пакување: 30 капсули, пластично пакување.

Дозирање и начин на употреба: се зема по 1 до 2 капсули во денот со вода по оброк.

Слични понуди