Гел од Алое Вера со Ресвератрол (1000ml) е додадено во вашата кошничка

Гел од Алое Вера со Ресвератрол (1000ml)

Пакување: 1000мл, пластично пакување.

Дозирање и начин на примена: Се препорачува внес на 10-15мл, 2-3 пати на ден пред oброк, зависно од потребите и состојбата (може да се земе и до 150мл на ден)

Промотивен материјал за производот

Промотивно видео за ефектите на гелот од Алое Вера на имунитетот, подобрување на дигестивната функција и заштита од инфекции во дигестивниот систем и севкупна регулација на метаболизмот.

Погледнете видео

Слични понуди