Гел од Алое Вера со Екстракт од Аронија (1000ml) е додадено во вашата кошничка

Гел од Алое Вера со Екстракт од Аронија (1000ml)

Пакување: 1000мл, пластично пакување.

Дозирање и начин на примена: Се препорачува внес на 10-15мл, 2-3 пати на ден пред oброк, зависно од потребите и состојбата (може да се земе и до 150мл на ден)

Промотивен материјал за производот

Кратко промотивно видео за гелот од Алое Вера со Екстракт од Аронија.

Погледнете видео

Слични понуди