Гастро комплекс (250ml) е додадено во вашата кошничка

Гастро комплекс (250ml)

Пакување: 250мл стаклено шише.

Дозирање и начин на употреба: Се зема по 5мл два пати на ден (една лажица од 5 мл се меша во 2-2,5 дл вода и се пие наутро, 1 ч пред оброк и навечер, 1 час пред оброк или 1 час пред спиење, зависно од состојбата). Едно шише се употребува 25 дена.

Промотивен материјал за производот

Погледнете видео

Слични понуди