Екстракт од дива боровинка (60 капсули) е додадено во вашата кошничка

Екстракт од дива боровинка (60 капсули)

Пакување: 60 капсули, (1000мг екстракт од дива боровинка), пластично пакување.

Дозирање и начин на употреба: се зема по 1 капсула, еднаш до два пати во денот по оброк.

Слични понуди