Начини на плаќање

Отсега купувајте од удобноста на вашиот дом, од работа или во движење по најдостапни цени преку „плаќање по достава“ или со VISA, MasterCard и Maestro кредитните картички на ХАЛКБАНК А.Д. Скопје.

Внесете ги омилените производи во вашата кошничка и следете ги чекорите од едноставиот систем за нарачување.

Со користење на www.naturatherapy.mk добивате можност да изберете каде и кога купените производи да се достават, начинот на плаќање кој најмногу одговара на вашите можности и со платежните картички VISA, MasterCard и Maestro од било која банка преку ХАЛКБАНК А.Д. Скопје картичниот систем.

naturatherapy.mk ви овозможува плаќање со картичка дополнителен попуст од 2% на сумата на нарачката

По успешното завршување на вашата нарачка, за која ќе добиете автоматска потврда на вашата еmail адреса со која сте се регистирале при нарачката.