Златна МАСКА (24 Каратна со Колаген) (3+2) ПАКЕТ е додадено во вашата кошничка

Златна МАСКА (24 Каратна со Колаген) (3+2) ПАКЕТ

Пакување: Единечно пакување за еднократна употреба

Начин на употреба: Се препорачува употреба еднаш во неделата (на чисто и суво лице).

Слични понуди