Течен КУРКУМИН (500ml) (2+1) ГРАТИС е додадено во вашата кошничка

Течен КУРКУМИН (500ml) (2+1) ГРАТИС

Дозирање и начин на употреба: 20мл (1 мерица/капаче), 1 до 2 пати на ден со оброк. Задолжително добро да се промеша пред употреба.

Слични понуди