Течен Колаген (2+1) ГРАТИС + Глукоманан е додадено во вашата кошничка

Течен Колаген (2+1) ГРАТИС + Глукоманан

Дозирање и начин на употреба: 20мл (1 мерица/капаче), 1 до 2 пати на ден, пред оброк. Најдобро наутро пред јадење.

Слични понуди