Снаил Комплекс (2+1) ГРАТИС + Алое Вера 500мл е додадено во вашата кошничка

Снаил Комплекс (2+1) ГРАТИС + Алое Вера 500мл

Пакување: 30 капсули, пластично пакување.

Дозирање и начин на употреба: се зема 1 капсула на ден, најдобро наутро пред оброк.

Слични понуди