Реиши имуно протект (330g) (2+1) ГРАТИС е додадено во вашата кошничка

Реиши имуно протект (330g) (2+1) ГРАТИС

Пакување: 330гр стаклена тегла.

Дозирање и начин на употреба: Една кафена лажичка (околу 10гр) се зема еднаш до два пати на ден по оброк.

Промотивен материјал за понудата

Погледнете видео

Слични понуди