РЕИШИ екстракт (30 капсули) (2+1) ГРАТИС е додадено во вашата кошничка

РЕИШИ екстракт (30 капсули) (2+1) ГРАТИС

Пакување: 30 капсули, пластично пакување.

Дозирање и начин на употреба: се зема по 1 до 2 капсули во денот со вода по оброк (најдобро по ручек).

990 ден.

750 ден.

Слични понуди