НИКОТИН протект (60 капсули) (2+1) ГРАТИС е додадено во вашата кошничка

НИКОТИН протект (60 капсули) (2+1) ГРАТИС

Пакување: 60 капсули, пластично пакување.

Дозирање и начин на употреба: се зема по 1 до 2 капсули, еднаш до два пати во денот со вода по оброк.

Слични понуди