НАТУРА пакет - за зглобови и коски е додадено во вашата кошничка

НАТУРА пакет - за зглобови и коски

Пакување:
1 Снеил Комплекс, пластично пакување 30 капсули;
1 Течен Куркумин 500мл, пластично пакување;
1 Колаген 500мл, пластично пакување.

Дозирање и начин на примена: Се применуваат препораките за дозирање и употреба кои се однесуваат на секој од производите индивидуално, или согласно препораките дадени од страна на нашиот стручен тим за грижа за корисници.

Слични понуди