НАТУРА пакет - за респираторен систем е додадено во вашата кошничка

НАТУРА пакет - за респираторен систем

Пакување:
1 Алое Вера гел со Екстракт од Аронија 1000мл, пластично пакување;
2 Пулмо Комплекс, пластично пакување 2х30 капсули;
2 Реиши Екстракт, пластично пакување 2х30 капсули.

Дозирање и начин на примена: Се применуваат препораките за дозирање и употреба кои се однесуваат на секој од производите индивидуално, или согласно препораките дадени од страна на нашиот стручен тим за грижа за корисници.

Слични понуди