НАТУРА пакет - за нега на кожа е додадено во вашата кошничка

НАТУРА пакет - за нега на кожа

Пакување:
1 Колаген 500мл, пластично пакување;
1 Алое Вера гел за надворешна употреба, 200мл стаклена тегла;
5 златни маски со колаген.

Дозирање и начин на примена: Се применуваат препораките за дозирање и употреба кои се однесуваат на секој од производите индивидуално, или согласно препораките дадени од страна на нашиот стручен тим за грижа за корисници.

Слични понуди