НАТУРА пакет - за крвна слика

Пакување:
1 Алое Вера гел со Екстракт од Аронија 1000мл, пластично пакување;
1 Реиши Имуно Протект, 330мл, стаклена тегла;
2 Спирулина таблети, пластично пакување 2х120 таблети.

Дозирање и начин на примена: Се применуваат препораките за дозирање и употреба кои се однесуваат на секој од производите индивидуално, или согласно препораките дадени од страна на нашиот стручен тим за грижа за корисници.

Слични понуди