НАТУРА пакет - за дујабетичари

Пакување:
1 Алое Вера гел со Екстракт од Аронија 1000мл, пластично пакување;
1 Супер Антиоксидант со црно гоџи, 200мл стаклена тегла;
1 Екстракт од диви боровинки, пластично пакување 60 капсули.

Дозирање и начин на примена: Се применуваат препораките за дозирање и употреба кои се однесуваат на секој од производите индивидуално, или согласно препораките дадени од страна на нашиот стручен тим за грижа за корисници.

Слични понуди