НАТУРА пакет - за дигестивен систем е додадено во вашата кошничка

НАТУРА пакет - за дигестивен систем

Пакување:
1 Алое Вера гел со Екстракт од Аронија 1000мл, пластично пакување;
1 Гастро Комплекс 250мл, стаклено шише;
1 Течен Куркумин 500мл, пластично пакување.

Дозирање и начин на примена: Се применуваат препораките за дозирање и употреба кои се однесуваат на секој од производите индивидуално, или согласно препораките дадени од страна на нашиот стручен тим за грижа за корисници.

Слични понуди