НАТУРА пакет - за црн дроб

Пакување:
1 Алое Вера гел со Екстракт од Аронија 1000мл, пластично пакување;
1 Течен куркумин 500мл, пластично пакување;
2 Екстракт од комбуха во капсули, пластично пакување 2х30 капсули.

Дозирање и начин на примена: Се применуваат препораките за дозирање и употреба кои се однесуваат на секој од производите индивидуално, или согласно препораките дадени од страна на нашиот стручен тим за грижа за корисници.

Слични понуди