КОМБУХА екстракт (30 капсули) (2+1) ГРАТИС

Дозирање и начин на употреба: 1 до 2 капсули на ден, 30 минути пред оброк, на празен стомак (пред оброк 20-30 мин) со вода.

Слични понуди