Глукоманан (30 капсули) (2+1) ГРАТИС е додадено во вашата кошничка

Глукоманан (30 капсули) (2+1) ГРАТИС

Дозирање и начин на употреба: 1 до 2 капсули на ден, 20 до 30 минути пред оброк со многу вода.

990 ден.

750 ден.

Слични понуди