Гел од Алое Вера со Ресвератрол (750ml) (2+1) ПАКЕТ

Пакување: 750мл, стаклено шише.

Дозирање и начин на примена: Се препорачува внес на 10-15мл, 2-3 пати на ден пред oброк, зависно од потребите и состојбата (може да се земе и до 150мл на ден)

Промотивен материјал за понудата

Погледнете видео

Слични понуди