Гел од Алое Вера со Екстракт од Калинка (1000ml) (2+1) ПАКЕТ е додадено во вашата кошничка

Гел од Алое Вера со Екстракт од Калинка (1000ml) (2+1) ПАКЕТ

Пакување: 1000мл, пластично пакување.

Дозирање и начин на примена: Се препорачува внес на 10-15мл, 2-3 пати на ден пред oброк, зависно од потребите и состојбата (може да се земе и до 150мл на ден)

Слични понуди