ЕЛДЕРБЕРИЛ Имун сируп (2+1) ГРАТИС е додадено во вашата кошничка

ЕЛДЕРБЕРИЛ Имун сируп (2+1) ГРАТИС

Пакување: 250мл, пластично пакување.

Дозирање и начин на примена:
- Деца од 3 до 6 години – во зимски период/за интензивна употреба 2,5 до 5 мл, 3 пати на ден по оброк (превентивно 2,5 до 5 мл еднаш на ден по оброк).
- Деца од 7-12 години – во зимски период/за интензивна употреба - 5-7мл, 3 до 4 пати на ден, по оброк (превентивно 5-7 мл еднаш на ден) по оброк.
- Деца над 12 години и возрасни – во зимски период/за интензивна употреба да се земат по 10мл, 3 до 4 пати на ден, по оброк (превентивно 10мл еднаш на ден по оброк).

Слични понуди