Екстракт од Нони (2+1) ГРАТИС + Реиши екстракт е додадено во вашата кошничка

Екстракт од Нони (2+1) ГРАТИС + Реиши екстракт

Дозирање и начин на употреба: 20-40мл (1 до 2 мерици/капачиња), еднаш до два пати на ден најдобро 15тина минути пред оброк.

Слични понуди