Екстракт од Комбуха (250ml) (2+1) ГРАТИС е додадено во вашата кошничка

Екстракт од Комбуха (250ml) (2+1) ГРАТИС

Пакување: 250мл стаклена амбалажа.

Дозирање и начин на употреба: се зема по 1 кафена до 1 супена лажица (5-7 мл) три пати на ден (на празен стомак, 20-30 минути пред оброк).

Промотивен материјал за понудата

Погледнете видео

Слични понуди