Екстракт од АРОНИЈА (500ml) (2+1) ГРАТИС е додадено во вашата кошничка

Екстракт од АРОНИЈА (500ml) (2+1) ГРАТИС

Дозирање и начин на употреба: 20-40мл (1-2 мерици/капаче), еднаш до два пати на денот.

Слични понуди