Алое Вера со екстракт од Аронија (2+1) ГРАТИС + Гастро Комплекс е додадено во вашата кошничка

Алое Вера со екстракт од Аронија (2+1) ГРАТИС + Гастро Комплекс

Пакување: 1000мл, пластично пакување.

Дозирање и начин на примена: Се препорачува внес на 10-15мл, 2-3 пати на ден пред oброк, зависно од потребите и состојбата (може да се земе и до 150мл на ден)

Слични понуди