Алое Ројал 2+1 + Витамин Ц комплекс

product picture
product picture
1.990 МКД

АЛОЕ РОЈАЛ

Пакување: 500мл, пластично пакување.

Дозирање и начин на примена: Се препорачува внес на 5-20мл, 1-3 пати на ден пред oброк, зависно од потребите и состојбата

Алое Ројал е додаток на исхраната со 100% гел од алое (сертифицирано органско алое од видот Barbadensis Miller) и матичен млеч, збогатен со мед, прополис и екстракт од мајчина душичка.

Редовниот внес на Алое Ројал помага во:

• подобрување на имунитетот и одржување на имуната функција на организмот;

• поддршка во спречување на развојот на инфекции на дишните патишта предизвикани од патогени микроорганизми;

• подобрување на нивото на енергија, сила и виталност на организмот;

Алое Ројал е наменет за сите лица, деца над 3 годишна возраст и возрасни кои имаат потреба од зајакнување и одржување на имунитетот, деца и лица со послаб имунитет склони кон чести настинки и инфекции, деца и лица со прележани воспаленија на бели дробови, постари изнемоштени лица со хронични болести, после операции.

Натура терапи лојалти

Како до подароци

Што повеќе купуваш, повеќе добиваш.
Како да станеш дел од програмата ?
Со купување на производ, во било кој продажен центар на Натура Терапи низ целата држава, или преку центарот за грижа на корисници, ќе добиете Ваша Картичка за лојалност со единствен број и ќе освоите поени за направената нарачка.

Доколку немате Картичка за лојалност, а направите он-лајн купување преку веб страната или социјалните мрежи, самиот систем ќе Ви додели број на картичка со автоматски внесени освоени поени.
Што добиваш ?
Со собраните поени, како член на Програмата за лојалност на компанијата, имате единствена можност да освоите подарок по желба, од листата на подароци која може да ја погледнете овде Лојалти продукти.

Освојте подарок уште со првата нарачка или собирајте поени за вашиот омилен производ!
Како до поени ?
Со секое наредно купување, за секој купен единечен производ или сет производи, преку продажните центри, центарот за грижа или он-лајн медиумите Вие освојувате поени.

Најавете се на веб страната и во секое време следете ја состојбата со поените и нивната вредност во понудената листа на подароци.
Loyalty