Хепатол Форте 2+1 + ПОДАРОК Екстракт од Зелен Чај

product picture
product picture
1.990 МКД

Пакување: пластично капување, 30 капсули, 500 мг.

Дозирање и начин на употреба: Се земаат по 1 до 2 капсули на ден пред оброк.

ХЕПАТОЛ ФОРТЕ е додаток на исхраната со екстракт од млечен трн (со Силимарин), екстракт од листови од артичока, глукуронска киселина (во вид на калциум Д глукорат) и лецитин (од соја) наменет за поддршка на здравјето и функцијата на црниот дроб и детоксикација на организмот.

Редовниот внес на Хепатол Форте обезбедува:

• биоактивни состојки (од екстрактите на млечен трн и артичока) за заштита на клетките на црниот дроб од оштетувања предизвикани од страна на токсични материи и инфекции, како и намалување на акумулираните масти.

• лецитин кој помага во подобрување на продукцијата на жолчна течност за регулација на холестеролот, чистење на црниот дроб и подобрување на дигестијата.

• глукоронска киселина која го олеснува разградувањето на липосолубилните токсини и нивната елиминација надвор од телото.

Препаратот е наменет за лица со стеатоза на црниот дроб (замастен црн дроб), лица со цироза, лица со инфекции на црниот дроб како хепатитис, А, Б, Ц и други, лица со потреба од подобрување на функцијата на црниот дроб и детоксикација на телото (при терапии за хронични болести, хормонални дисбаланси, злоупотреба на алкохол или други токсини), лица со покачни нивоа на масти (хиперлипидемии), лица со покачено ниво на холестерол, лица кои немаат жолчно ќесе и сите кои сакаат поддршка на детоксикациските процеси во телото.


Можеби ќе ви се допадне

Натура терапи лојалти

Како до подароци

Што повеќе купуваш, повеќе добиваш.
Како да станеш дел од програмата ?
Со купување на производ, во било кој продажен центар на Натура Терапи низ целата држава, или преку центарот за грижа на корисници, ќе добиете Ваша Картичка за лојалност со единствен број и ќе освоите поени за направената нарачка.

Доколку немате Картичка за лојалност, а направите он-лајн купување преку веб страната или социјалните мрежи, самиот систем ќе Ви додели број на картичка со автоматски внесени освоени поени.
Што добиваш ?
Со собраните поени, како член на Програмата за лојалност на компанијата, имате единствена можност да освоите подарок по желба, од листата на подароци која може да ја погледнете овде Лојалти продукти.

Освојте подарок уште со првата нарачка или собирајте поени за вашиот омилен производ!
Како до поени ?
Со секое наредно купување, за секој купен единечен производ или сет производи, преку продажните центри, центарот за грижа или он-лајн медиумите Вие освојувате поени.

Најавете се на веб страната и во секое време следете ја состојбата со поените и нивната вредност во понудената листа на подароци.
Loyalty