АЛОЕ ВЕРА ГЕЛ 99,5% за надворешна употреба 250 мл

product picture
product picture
500 МКД 250МКД

Пакување: 250мл, пластично пакување.

Дозирање и начин на примена: Нанесете тенок слој на добро исчистена кожа 1-2 пати на ден, или по потреба. Да се избегнува контакт на гелот со очите или отворени рани. Гелот е наменет само за надворешна употреба.
АЛОЕ ВЕРА ГЕЛ е гел за кожа произведен од сертифицирано органско алое од видот Barbadensis Miler и хлорофил.

Употребата на Алое Вера гелот помага во:
• заштита на кожата од штетни надворешни влијанија (изгореници од сонце, инсекти, микроорганизми, хемиски или други иританти);
• смирување на воспаленија и иритации, предизвикани од бактерии и други патогени микроорганизми, или други штетни влијанија, како и смирување на алергиски реакции;
• подобрена хидратација, исхрана и регенерација на кожата.

Гелот е наменет за нега, хидрирање и заштита на сите видови кожа. Помага во заштита, смирување и регенерација на сува, зацрвенета и изгорена кожа и при оштетување, иритации или воспаленија на кожа предизвикани од убоди на инсекти, осипи и алергиски реакции, изложеност на кожата на хемиски иританти или при механички оштетување на кожата.


Можеби ќе ви се допадне

Натура терапи лојалти

Како до подароци

Што повеќе купуваш, повеќе добиваш.
Како да станеш дел од програмата ?
Со купување на производ, во било кој продажен центар на Натура Терапи низ целата држава, или преку центарот за грижа на корисници, ќе добиете Ваша Картичка за лојалност со единствен број и ќе освоите поени за направената нарачка.

Доколку немате Картичка за лојалност, а направите он-лајн купување преку веб страната или социјалните мрежи, самиот систем ќе Ви додели број на картичка со автоматски внесени освоени поени.
Што добиваш ?
Со собраните поени, како член на Програмата за лојалност на компанијата, имате единствена можност да освоите подарок по желба, од листата на подароци која може да ја погледнете овде Лојалти продукти.

Освојте подарок уште со првата нарачка или собирајте поени за вашиот омилен производ!
Како до поени ?
Со секое наредно купување, за секој купен единечен производ или сет производи, преку продажните центри, центарот за грижа или он-лајн медиумите Вие освојувате поени.

Најавете се на веб страната и во секое време следете ја состојбата со поените и нивната вредност во понудената листа на подароци.
Loyalty