Алое гел (250мл)

product picture
product picture
500 МКД 249МКД

Пакување: 250мл, пластично пакување.

Дозирање и начин на примена: Нанесете тенок слој на добро исчистена кожа 1-2 пати на ден, или по потреба. Да се избегнува контакт на гелот со очите или отворени рани. Гелот е наменет само за надворешна употреба.
АЛОЕ ВЕРА ГЕЛ е гел за кожа произведен од сертифицирано органско алое од видот Barbadensis Miler и хлорофил.

Употребата на Алое Вера гелот помага во:
• заштита на кожата од штетни надворешни влијанија (изгореници од сонце, инсекти, микроорганизми, хемиски или други иританти);
• смирување на воспаленија и иритации, предизвикани од бактерии и други патогени микроорганизми, или други штетни влијанија, како и смирување на алергиски реакции;
• подобрена хидратација, исхрана и регенерација на кожата.

Гелот е наменет за нега, хидрирање и заштита на сите видови кожа. Помага во заштита, смирување и регенерација на сува, зацрвенета и изгорена кожа и при оштетување, иритации или воспаленија на кожа предизвикани од убоди на инсекти, осипи и алергиски реакции, изложеност на кожата на хемиски иританти или при механички оштетување на кожата.


Можеби ќе ви се допадне