Фит јога за почетници ( Снимена Програма )

product picture
product picture
1.500 МКД 500МКД

Ова е идеална прилика за сите вас кои долго време сте сакале да пробате прв пат една подинамична и активна јога! 

Фит јогата е за сите оние кои истовремено сакаат да си го затегнат и тонираат телото но и да стекнат поголем фокус и дисциплина, а најважно многу поубаво чувство во својата кожа.

Програма се состои од 6 различни јога часови со траење од 35 до 45 минути плус совети за избалансирана исхрана. Еднаш ја купуваш а ја имаш на располагање без никакво временско ограничување. 

Вежбај кога тебе ти одговара! Почни ја промената денес!

*За да ја добиете програмата потребно е да го одберете полето “плати со картичка” и да уплатите 600 денари од вашата картичка.

Програмата ја добивате на вашата емаил адреса која ќе ја оставите како податок при самото плаќање.

Natura Threpy лојалти

Како до поени ?

Што повеќе купуваш, повеќе поени добиваш.
Loyalty