ЕПИМЕДИУМ КОМПЛЕКС 30cps

product picture
product picture
995 МКД 295МКД

Пакување: пластично пакување, 500 мг, 30 капсули.
Дозирање и начин на употреба: Се земаат 1 до 2 капсули на ден со вода по оброк или 30-40 минути пред потребата од подобрување на енергијата и перформансите.

Пакување: пластично пакување, 500 мг, 30 капсули.

Дозирање и начин на употреба: Се земаат 1 до 2 капсули на ден со вода по оброк или 30-40 минути пред потребата од подобрување на енергијата и перформансите.

ЕПИМЕДИУМ КОМПЛЕКС е додаток на исхраната кој содржи специфични билни екстракти и е наменет како поддршка во подобрување на перформансите, енергијата и издржливоста, односно одржување на здравјето и функцијата на репродуктивниот систем кај мажте.

Редовниот внес на Епимедиум Комплекс обезбедува:
- уникатни билни екстракти од епимедиум, трибулус, лесер галангал, мака и женшен кои помагаат во зголемување на желбата и интересот за интимност, воедно подобрувајки ги способностите за перформан;
- билни екстракти како мака, ѓумбир и трибулус кои ја подобруваат енергијата, силата и издржливоста на машкиот организам;
- фитоелементи од екстрактите од коприва, семки од тиква и други, кои помагаат во одржување на здравјето и функцијата на простатата и репродуктивниот систем на мажите.

ЕПИМЕДИУМ КОМПЛЕКС е додаток во исхраната наменет за мажите кои имаат потреба од подобрување на перформансите во интимната врска, подобрување на силата, издржливоста и способноста за сексуален однос и одржување на плодноста и здравјето на репродуктивниот систем.

Можеби ќе ви се допадне

Натура терапи лојалти

Како до подароци

Што повеќе купуваш, повеќе добиваш.
Како да станеш дел од програмата ?
Со купување на производ, во било кој продажен центар на Натура Терапи низ целата држава, или преку центарот за грижа на корисници, ќе добиете Ваша Картичка за лојалност со единствен број и ќе освоите поени за направената нарачка.

Доколку немате Картичка за лојалност, а направите он-лајн купување преку веб страната или социјалните мрежи, самиот систем ќе Ви додели број на картичка со автоматски внесени освоени поени.
Што добиваш ?
Со собраните поени, како член на Програмата за лојалност на компанијата, имате единствена можност да освоите подарок по желба, од листата на подароци која може да ја погледнете овде Лојалти продукти.

Освојте подарок уште со првата нарачка или собирајте поени за вашиот омилен производ!
Како до поени ?
Со секое наредно купување, за секој купен единечен производ или сет производи, преку продажните центри, центарот за грижа или он-лајн медиумите Вие освојувате поени.

Најавете се на веб страната и во секое време следете ја состојбата со поените и нивната вредност во понудената листа на подароци.
Loyalty