ЕПИМЕДИУМ КОМПЛЕКС 30cps

product picture
product picture
995 МКД

Пакување: пластично пакување, 500 мг, 30 капсули.
Дозирање и начин на употреба: Се земаат 1 до 2 капсули на ден со вода по оброк или 30-40 минути пред потребата од подобрување на енергијата и перформансите.

Пакување: пластично пакување, 500 мг, 30 капсули.

Дозирање и начин на употреба: Се земаат 1 до 2 капсули на ден со вода по оброк или 30-40 минути пред потребата од подобрување на енергијата и перформансите.

ЕПИМЕДИУМ КОМПЛЕКС е додаток на исхраната кој содржи специфични билни екстракти и е наменет како поддршка во подобрување на перформансите, енергијата и издржливоста, односно одржување на здравјето и функцијата на репродуктивниот систем кај мажте.

Редовниот внес на Епимедиум Комплекс обезбедува:
- уникатни билни екстракти од епимедиум, трибулус, лесер галангал, мака и женшен кои помагаат во зголемување на желбата и интересот за интимност, воедно подобрувајки ги способностите за перформан;
- билни екстракти како мака, ѓумбир и трибулус кои ја подобруваат енергијата, силата и издржливоста на машкиот организам;
- фитоелементи од екстрактите од коприва, семки од тиква и други, кои помагаат во одржување на здравјето и функцијата на простатата и репродуктивниот систем на мажите.

ЕПИМЕДИУМ КОМПЛЕКС е додаток во исхраната наменет за мажите кои имаат потреба од подобрување на перформансите во интимната врска, подобрување на силата, издржливоста и способноста за сексуален однос и одржување на плодноста и здравјето на репродуктивниот систем.

Можеби ќе ви се допадне

Natura Threpy лојалти

Како до поени ?

Што повеќе купуваш, повеќе поени добиваш.
Loyalty