ОНЛАЈН ФИТ ЈОГА ЧАСОВИ

product picture
product picture
880 МКД

Време е да ја увидиме нашата снага и издржливост!

Време е да ја подигнеме свеста на највисоко ниво!

Време е да научиме на апсолутна присутност во сегашен момент. 

Успори, сврти го погледот кон себе. 


Сите сме сведоци дека слободата не ни е загарантирана и дека многу нешта не се во наши раце. Но во наши раце е внатрешниот свет каков ќе ни биде. Чувството на слобода доаѓа од внатре. 

На 15 ти септември, стапнуваме на нашите матови поцврсти и поодлучни од било кога!

Со Лејла Рамковска која ќе не мотивира и потсетува на нашата снага и вредност. 

Спремете се за есенска, динамична и подигнувачка јога со Лејла. Чувството после секој час каков е, нема да ви го кажуваме ние, ќе оставиме сами да го искусите ;)

* За пријавување, одбери *плати со картичка, внеси валиден телефонски број (адресата не е важна, само пополнете)

* Термини: понеделник и среда 19:00

* Часовите се одвиваат на зум, истите се снимаат и ви се праќаат

* Сите линкови и снимени часови ги добивате на вибер група

* Најдоцна пријавување до 15.09 (среда)

Можеби ќе ви се допадне